Hundetræning for alle – DcH Program, Agility, Rally, Nose Work, Nordisk program og IGP/IFH.

Danmarks civile Hundeførerforening (DcH) er en forening for alle der holder af hunde, og som gerne vil træne med deres hund. Måske skal den bare lære almindelig lydighed eller måske har du ambitioner om at stille op til konkurrencer. Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i DcH.

DcH Kreds 1 er en af Danmarks civile Hundeførerforenings 6 kredse.

Kreds 1 dækker hele geografien fra en linje ved Hobro tværs over Jylland og helt op til Skagen. Har du lyst til at få en lydig hund i et godt socialt samvær, så find den lokalforening der ligger nærmest din adresse. Klik her: Lokalforeninger i DcH Kreds 1

DcH Kreds 1 er en sammenslutning af 22 lokalforeninger ud af DcH’s i alt 124 lokalforeninger. DcH er Danmarks største hundesportsforening med ca. 13.000 medlemmer.

I DcH er hunde velkommen uanset om de har stamtavle eller ej.

Vil du gerne gå til træning med din hund? Så er det i DcH’s lokalforeninger, at det egentlige hundearbejde foregår. Her går hunden til træning med sin ejer.

For de konkurrenceinteresserede afholdes der både prøver og konkurrencer.

Ud over hundetræning arrangerer lokalforeningen også foredrag, fester m.m. Hunden lærer den mest elementære lydighed, så som at komme, når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som styrker samarbejdet mellem hund og fører.

Hundene i DcH har den fordel, at de lærer at begå sig socialt blandt mange forskellige racer og blandinger.

Du vil under træningen kunne få hjælp til at løse evt. problemer, som du kan have med hunden i hverdagen.

Udover almindelig lydighedstræning tilbyder lokalforeninger også træning i DcH’s konkurrenceprogram og mange steder tilbydes der træning i Agility, Rally, Nose Work, Nordisk program samt træning i brugshundearbejde (IGP) og sporhundeprøver (IFH).

Nyheder

Sponsorer